Munkáim

2012
2011
2010
2009
2008

Erre a listára csak a legfontosabb alkotások kerülnek fel. Ami lemarad, azt a YouTube csatornámon találhatod meg.


2012

MAKE YOUR CHOICE – HUNGARY 2012  3:05


Minden éremnek három oldala van. Ez a gondolatébresztő rövidfilm március 15-e eseményeit mutatja be három teljesen különböző szemszögből.
Megtekintés >>


2011

KELL VAGY NEM? – „RENDEZŐI VÁLTOZAT”  2:55


Hosszabbra vágott változata az alábbi kisfilmnek kimaradt jelenetek felhasználásával. A film stílusa teljesen különbözik az előzőétől. Elvont és nyomasztó.
Megtekintés >>


KELL VAGY NEM?  0:50


Drogprevenciós kisfilm az Életrevaló Egyesület pályázatára.
Megtekintés >>


ÍGY KÉSZÜLT A TUTI SIKER  18:18


Tekints be a 2010 nyarán forgatott kalandvígjátékunk kulisszái mögé! Filmötlet, karakterek, legérdekesebb forgatási napok, legjobb és legrosszabb élmények – többek közt ezekről mesélnek a film készítői és szereplői.
Megtekintés >>


TUTI SIKER  55:00


A filmrendezői ambíciókkal rendelkező Dani (Zsingor Dániel) barátaival részt vesz egy filmfesztiválon, ahol súlyos vereséget szenvednek. Dani depressziós lesz, ki sem dugja az orrát a lakásból. Egy évvel később legjobb barátja, Matyi (Filippi Mátyás) talál egy filmfesztiválos szórólapot, és felkeresi Danit, hogy segítsen neki túljutni a mélyponton. Dani először vonakodik, de amikor kiderül, hogy a filmfesztivált ugyanaz az ember szervezi, mint a tavalyit, akkor megjön a kedve a filmezéshez. Csak néhány napjuk van elkészíteni egy rövidfilmet...
Ez a kalandvígjáték jelentős alkotásunknak számít, mert ez az első hosszú kísérleti film, amely egy egyéves komoly munka eredménye.


2010

SHOWREEL  5:22


Elvont stílusú bemutató eddigi munkáimról. Részletek soha el nem készült próbálkozásokból, kísérleti játékfilmekből, kész művekből, valamint egyéb felvételekből. Zene: Eddie Silverton: Drenchin'.
Megtekintés >>


AZ IGAZSÁG PILLANATAI  22:25


A Mozielőzetes című filmhez felhasznált interjúk teljes változatából készült film. Tanárok, diákok és talán még náluk is fontosabb dolgozók mondják el, hogy ők milyennek látják az iskolát. Az interjúsorozat bemutat egy alternatív oktatási intézményt, ahol egy kicsit minden másképp van, mint egy "átlagos" középiskolában.
Megtekintés >>


FELHŐK  1:21


Mórocz Karolina filmje a 2010. májusi középszintű mozgóképkultúra és médiaismeret érettségire. Írta és rendezte: Mórocz Karolina. Operatőr és vágó: Váczi Zsombor
Megtekintés >>


MOZIELŐZETES  2:36


Egy mozifilm előzetesére emlékeztető reklámfilm a Kürt Alapítványi Gimnázium számára. Az iskola által rendezett verseny közönségdíjas filmje. Diákokkal, tanárokkal és más dolgozókkal készített interjúkból épül fel némi humorral fűszerezve.
Megtekintés >>


JAVÍTÓVIZSGA  2:15


A tanárok forgatókönyve alapján készült reklámfilm a Kürt Alapítványi Gimnázium által rendezett videoversenyre. Egy pótvizsgára készülő lány rémálmát mutatja be.
Megtekintés >>


ÉLD ÁT MAGAD!  0:51


A Kürt Alapítványi Gimnázium által rendezett videoversenyre készült rövid reklámfilm, amely végül nem vett részt a versenyen. Néhány kedves emlék összefűzve szépiában.
Megtekintés >>


2009

IDLER (Winter Edition)  1:24


Idler című filmünk téli kiadása. A megtekintése csak Karácsony környékén és/vagy a Jézuska felügyelete mellett ajánlott!
Megtekintés >>


A BLOWING DAY  10:48


Rövidfilm egy füves srác átlagos napjáról. Írta, rendezte és vágta: Zsingor Dániel. Operatőr: Váczi Zsombor.
Megtekintés >>


HA LOPNÁL EGY...  0:46


A DVD-filmek legelején látható, kalózfilmek elleni kampányfilm paródiája.
Megtekintés >>


FŐCÍMEK


Sorozatok főcímének saját készítésű változata, egy iskolai párizsi kirándulás felvételeiből.
Helyszínelők: Megtekintés >>
Jóbarátok: Megtekintés >>
Vészhelyzet: Megtekintés >>


KIS SZÓ  1:07


Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége által szervezett Tolerancia Videoverseny döntős filmje, amely a roma diszkriminációról szól.
Megtekintés >>


2008

IDLER WERKFILM: FŐCÍM  0:30


Dr. House ihlette főcím az Idler című film soha el nem készült werkfilmjéhez.
Megtekintés >>


IDLER ELŐZETES  1:04


Az Idler című film hatásvadász előzetese.
Megtekintés >>


IDLER  11:50


Gondoltunk egyet, kamerát ragadtunk és leforgattuk életünk első komolyabb filmjét. Kész forgatókönyv nem volt, de ötlet az igen: ez a film egy egy évvel korábbi kísérletezésünk újragondolt változata, csakhogy akkor még nem volt saját kameránk és egy cseppnyi tapasztalatunk sem. Egy rövid megbeszélés és némi szerepcsere után útra keltünk és hét óra leforgása alatt elkészítettük ezt a 12 perces némafilmet. A főszereplője egy lézengő srác, akinek teljesítenie kell egy megbízást.
Megtekintés >>


Vissza az oldal tetejére